Test de toleranță la glucoză orală

0
1132

Glucoza Rezistența de Examinare (GTT), de asemenea, menționate ca Glucoză pe cale Orală de Testare a Rezistenței (OGTT), este o tehnica care vă pot ajuta pentru a detecta cazurile de diabet zaharat sau rezistenta la insulina. Testul este mult mai semnificativ indiciu al diabetului zaharat decât înțepa la deget de testare. Testul este utilizat pentru a determina dacă organismul are probleme de metabolizare aportul de zahăr/carbohidrati.

Clientul este rugat să ia o băutură zahăr și, de asemenea, nivelul de zahăr din sânge este măsurată înainte de precum și la intervale de timp după băutură cu zahăr este luată. Acest lucru poate fi o utilă examinarea în a ajuta pentru a identifica. Pre-diabet. Gestational diabet la femeile gravide. Rezistenta la insulina. Receptiv hipoglicemie. Înainte de test va fi cerut să nu mănânce sau să bea anumite fluide, pentru aproximativ 8 până la 12 ore înainte de test.

Efectuați ajustări ale stilului de viață

S-ar putea cere să nu ia medicamente specifice conduce la fel de mult ca la examen, dar numai dacă acestea ar influența rezultatele examinării. Pentru examinarea în sine, în primul rând, au luat sânge pentru a determina nivelul de glucoză din sânge înainte de examinare. Următoarea fază este de a lua un foarte plăcut de eșantionare, zahăr băutură. Mai mult sânge exemple vor fi luate fie de la rutina intervale de creanță 30 sau 60 de minute sau un singur test dupa 2 ore. Examinarea s-ar putea folosi până la 3 ore.

Între teste de sânge cu siguranță veți avea nevoie să așteptați deci, este mai bine pentru a avea unele analize de material, sau un alt lucru pentru a menține ai locuit tu, cu tine.Post valoare (inainte de examen): sub 6 mmol/L. La 2 ore: sub 7,8 mmol/L. Dacă sunteți în deteriorat zahăr gama de toleranță, probabil va fi recomandat pentru a face ajustări stil de viata. Uneori, de zahăr din sânge scădere medicament poate fi sugerat. Dacă vă picătură în diabetică matrice, este mai degrabă cel mai probabil că glucoza din sange medicamente va fi cu siguranță sugerat pentru a ajuta organismul dumneavoastră să păstreze nivelul de zahăr din sânge în jos. Nivelurile de glucoză din sânge sunt determinate în unități numite mmol/L (evident mili-moli pe litru). Excelent intervale sunt.

Înainte de feluri de mâncare: 4-7 mmol/L. Două ore după mese: 8-9 mmol/L. La a merge la culcare: 6-10 mmol/L. Ați putea avea nevoie să se consulte medicul dumneavoastră și modifica strategia de tratament dacă. De glucoză din sânge este în mod constant mai puțin de 4 mmol/L sau mai mare de 10 mmol/L înainte de feluri de mâncare. Glucoza din sange este cu regularitate mai mică decât 6 mmol/L sau mai mare de 12 mmol/L la culcare. De glucoza din sange obiective ar putea fi personalizate pentru tineri și alții care merg la risc mai mare de hipoglicemie. În SUA, nivelul de zahăr din sânge se măsoară în mg/dl (miligrame pe decilitru). De aceea, uneori vei citi despre lecturi de glucoza din sange, care par extrem de mare, ca de 140 sau 220. Pentru a converti American opiniile înapoi la mmol/L, pur și simplu împărțiți numărul de 18 ani.

Cum, de obicei, ar trebui să-mi analizeze nivelul de glucoza din sange? Examinarea nivelurile de glucoză din sânge și menținerea unui document de grade este o parte integrantă din grija pentru tipul 1 de diabet zaharat. Acest lucru vă permite să identifice modele de ridicat sau redus de glucoza din sange de grade. Informațiile vor ajuta, de asemenea, la fel de bine ca dumneavoastră medicale profesionale sau probleme cu diabet zaharat echipa pentru a stabiliza alimente, antrenament și dozele de insulină.

Cetonele din sânge sau urină pot indica, de asemenea, că nivelul insulinei este scăzut

În mod ideal, ar trebui să încerce să facă cel puțin patru zahăr din sânge grade controale de o zi, deși unele persoane fac mult mai mult. Pentru a obține cele mai multe de supraveghere, îngrijirea dumneavoastră de sănătate de grup s-ar putea sfătui să verificați nivelurile de glucoză din sânge înainte și apoi doi la trei ore după ingestia de alimente. Este de asemenea un concept excelent pentru a verifica în trecut, de-a lungul precum și după exercițiu.

Dacă zahărul din sânge grad este mare, ca atunci când nu te simți bine, ar trebui să țină evidența în plus pentru cetone. Puteți face acest lucru făcând uz de un metru de glucoza din sange, care, de asemenea, măsuri pentru cetone sau prin verificarea urină. Cetone în sânge sau urină poate indica, de asemenea, că nivelul de insulină sunt, de asemenea, scăzută. Dacă acest lucru este valabil, va trebui să ia suplimentară de insulină ca o chestiune de urgență, astfel încât corpul tau poate folosi zahăr pentru energie in loc de grasime.
Nu este de neglijat realitate care intepa degetul poate fi neplăcut. Acesta poate fi îndeamnă să recunoaștem că intepa degetele se termină prin a fi mult mai puțin chinuitoare în timp, dar de ce nu încercați aceste trucuri care pot ajuta-l răni mult mai puțin.

Este important să asigurați-vă că degetul este curat înainte de testare. Curatarea mainilor este una dintre cele mai comune mijloace de a face acest lucru, dar unii oameni ca pentru a face utilizarea de tampoane cu alcool Face uz de un nou ac de fiecare dată … vor afecta mai mult atunci când sunt blunt. Dacă vă găsiți acele sunt neliniștit, întreabă-ți diabetul de specialitate asistent social (DSN) dacă puteți avea unele probe de alte tipuri pentru a încerca. Unele sunt mai groase decât celelalte, astfel încât o mai scurte si mai fine un posibil ajutor. S-ar putea, de asemenea, întreba despre diferite zahăr din sânge ecrane-unele necesită mult mai puțin sânge decât altele. Multe lansete au reglabil setari– încercare de instituire lancea la o adâncime mult mai scurt. Alternativ degetul utilizați pentru a testa. Majoritatea oamenilor stoarce degetul lor de sânge, atunci când a fost înțepat, dar aveți grijă să nu apăsați, de asemenea.

Fii sensibil la nivelul glicemiei în funcție de grade

Țintă laturi de degete în loc de moale zona de centru, unde sunt mai multe nervoase inchideri. Fie sensibil privind zahăr din sânge de grade. Am înțeles că a face față cu tipul 1 de diabet poate fi descurajanta pentru tine. De-a lungul a câteva zile, puteți mânca aceeași cantitate de mâncare, să ia aceeași cantitate de insulină și, de asemenea, face exact aceeași cantitate de exercițiu, dar nivelul de zahăr din sânge poate fi încă total diferite.

În timp ce produsele alimentare și de a exercita, de asemenea, sunt necesare ia în considerare cât de mult insulină corpul tau cere, există diverse alte elemente care joaca un rol crucial, nu fiecare o înțelege în întregime sau în controlul tău. De exemplu, insulina nu poate absorbi prea câteva zile, așa că va fi mult mai puțin eficace. Unele femei, de asemenea, raport care nivelurile glicemiei sunt mai numeroase zile înainte de durata lor, și după aceea du-te jos la fel de repede ca termenul începe să curgă.

Acest lucru este adus pe de înaltă pre-menstrual, nivelul de estrogen, care face organismul rezistent la insulină. Aspecte cum ar fi nivelul de temperatură și, de asemenea, stresul poate influența, de asemenea, nivelurile, și acestea pot fi greu de controlat. De aceea este important să păstrați evaluarea de zahăr din sângele dumneavoastră de grade de mai multe ori în fiecare zi, pentru a gestiona tipul 1 de diabet cât mai bine posibil.