Remedii naturale pentru durerea osoasă și articulară

0
1143

Dacă ești una dintre nenumăratele adulți care depinde de luarea de analgezice precum Aspirina in mod regulat pentru a ajuta avea grijă de comună permanentă sau dureri osoase, de fapt, ați venit la cel mai bun loc pentru a descoperi mult mai sigure opțiuni de a lua aceste medicamente. Dacă te simți în spate, umăr, genunchi sau în alte locuri, o varietate de soluții naturale fapt s-au dovedit pentru a ajuta la eliminarea semne de dureri articulare, constând dintr-rigiditate, redus varietate de circulație și probleme ambulant.

Unele cercetări arată că în ceea ce privește o treime din toți adulții experimenta un fel de dureri articulare lunar. Care zone ale corpului sunt durerile articulare, mai mult decât probabil să apară? Acestea includ orice zone implicate în repetate mișcări sau care forța de greutatea corpului, cum ar fi redus de spate, gat, genunchi, solduri, umeri si glezne.

În funcție de intensitatea de semne și simptome, puteți alege să lăsați dureri articulare, în principal, nesupravegheat, sau pe de altă parte să ia în considerare de zi cu zi medicamente pentru a face față cu dureri și, de asemenea, pulsatila. Unele persoane dureri ascuțite cu fiecare mișcare, a face ceva la fel de ușor ca realizarea magazine alimentare un loc de muncă dificilă, în timp ce altele doar experiență simptome de fiecare acum și apoi.

Oricare ar fi sursa ta de ciudat dureri articulare, este cu siguranță în valoare de a da mai multe terapii naturale de o lovitură. Acestea pot consta dintr-o combinatie de suplimente, dieta modificări, antrenamente si bai de sare pentru a ajuta in mod natural la reducerea umflarea și umflarea.

Locuri comune de dureri Articulare

Articulațiile sunt celulele care atașați de oase și ajutor de a susține activitățile de-a lungul corpului. Durerile articulare impactul nenumărate persoane fiecare și în fiecare zi și, de asemenea, este un semn și simptom conectat la o mulțime de diferite afecțiuni. În timp ce acesta poate ocazional pare ca disconfort în comun este originar dintr-un țesut muscular sau limitrofe oase, este foarte probabil din articulații inflamate precum și țesuturile moi limitrofe.

Masei musculare dureri de oase sau disconfort poate întâmpla de multe ori în plus față de dureri articulare, de a face lucrurile si mai rele. Toate aceste simptome pot avea loc în același timp, dacă o conditie de baza de sanatate, cum ar fi slăbirea oaselor sau condiție autoimună, declanșează simptome chinuitoare.

Ca un exemplu, atunci când cineva are slăbirea oaselor … când oasele ajung să fie mai gros și cel mai probabil sa se crape … problema poate contribui, de asemenea, la dureri serioase în spate, poziție proastă, și, de asemenea, a redus capacitatea de a se plimba sau stau în mod corespunzător.

Tradiționale De Tratament

Tratament pentru dureri articulare cu siguranță va depinde de cât de extreme semnele și simptomele devin. În multe cazuri, de asemenea, atunci cand medicamentele sunt utilizate pentru a reduce semnele și simptomele dumneavoastră medicale profesionale cu siguranță va, de asemenea, recomanda mod de viață modificări pentru a preveni disconfortul de a se întoarce sau intensifică. Acestea includ de lucru sau transformarea existente de sănătate și de rutină de fitness, stretching, terapie fizica, eventual, slăbire în jos, și, de asemenea, rezolvarea orice fel de fond al sistemului de sănătate și wellness probleme.

Dacă semnele sunt temporare (dureri articulare acute), astfel ca, din cauza unei accidentări, după care medicul dumneavoastră probabil va recomanda să luați un non-baza de prescriptie medicala pain-killer pentru a reduce umflarea în timp ce se vindeca. Acestea pot include medicamente: calmante, ibuprofenul sau naproxen sodiu.

Când disconfort este în curs de desfășurare, precum și extrem de puternic (dureri articulare cronice), atunci medicul dumneavoastră vă poate recomanda luarea baza de prescriptie medicala nesteroidiene medicamente anti-inflamatorii (AINS). Aceasta poate consta din genul numit Cox-2 măsuri de prevenire (celcoxib), sau chiar un opioid medicamente, în unele cazuri grave. Mult mai rar antidepresive și medicamente antiepileptice poate fi făcut uz de de a bloca chinuitoare semnale în organism și, de asemenea, opri masei musculare spasme adăugarea la disconfort.

Medicamente pentru a reduce disconfortul poate ajuta îmbunătăți stilul de viață, dar necesită să fie utilizate foarte atent și, în general, ca o ultimă resursă, având în vedere că ele pot crea efecte negative pentru unii, cum ar fi: stomac, pierderea de sânge, acid indigestie, pierderea densității minerale osoase, de comunicații cu alte medicamente și, de asemenea,, de asemenea, dependență.

Toate-Tratamente naturale pentru Osoase și Articulare

Un remediu clasic pentru orice masei musculare sau dureri articulare este de a lua o baie relaxantă cu sare amară. Bogate in magneziu precum și sulfați, săruri Epsom sunt convenabil absorbită prin piele pentru a oferi ajutor rapid ca au redus umflarea, reduce musculare convulsii și, de asemenea, relaxați-vă de stres locații. Adauga 2 cani de saruri la apa de baie confortabil și, de asemenea, satura pentru un minim de douăzeci de minute.

În schimb, Săruri Epsom poate fi făcut uz de în o compresa pentru a utiliza direct pe piele. Pur și simplu subțire în jos 2 cani într-un litru de apă, apoi se satura prosop pentru numeroase de minute pentru a absorbi opțiune. Puteți încerca, de asemenea, inclusiv vitale uleiuri de la Epsom sare de baie; la fel ai alege va depinde cu siguranță de ceea ce este crearea de durere. De exemplu, selectați lavanda ulei necesar în cazul în care stresul și anxietatea se agravează existent condiție care creează disconfort, sau de a folosi piper ulei de mentă dacă agonie-ul chiar se simte cald și pufos.

Pentru instant comun disconfortul ameliorare, în restul zonei dureroase și să încerce o cu apă caldă și rece strategie pentru gestionarea disconfort. Se aplică un hot de restaurare gel pack pentru a deteriorat locație pentru douăzeci de minute. Cu promptitudine, cu un pachet de rece pentru încă douăzeci de minute. Dacă nu puteți sta severitatea gheață, lăsați-l să se dezghețe în timp ce utilizați căldură.

Chiar și un mildy-refrigerat pachet va ajuta aduce alinare la o strâns de locație. Încercați să aplicați gheață sau cald de zi cu zi este posibil, cu scopul de cel puțin 15 minute. Locul ridicat în cazul în care umflarea este rău pentru a reduce retenție de lichide. Unul mai valoros strategie este utilizarea de mentă ulei esențial și/sau ulei de eucalipt pentru zonele care sunt umflate și, de asemenea, umflat. Din cauza lor aer condiționat mentol impact, de mentă și de eucalipt, de asemenea, reduce caldura, umflare și, de asemenea, disconfort ca se absoarbe imediat în piele.

În animal cercetări, aceste uleiuri au fost localizate nu doar de a suprima durerea legat de probleme inflamatorii, dar, de asemenea pentru a reduce retenție de lichide (edem). Alte uleiuri importante pentru artrită și, de asemenea, disconfort în comun includ: tămâie, smirnă, portocaliu și, de asemenea, curcuma uleiuri.

Rigid masa musculara din cauza inactivității poate provoca disconfort în comun în organism sau agrava probleme, cum ar fi inflamarea articulatiilor. De exemplu, tensiunea în picior țesuturile musculare poate fi responsabil de stresul pus pe genunchi și, de asemenea, solduri, la fel de slab țesuturile musculare se adaugă la instabilitate și, de asemenea, mai mare amenințare pentru leziuni sau compensații. În mod constant de lucru poate contribui la consolidarea și întinde deteriorat articulațiilor și țesuturilor musculare, stimulează circulația și, de asemenea, de multe ori minimizarea durerii.