Scăderea riscului de hipertensiune arterială sau hipertensiune arterială

0
1135
Scăderea riscului de hipertensiune arterială sau hipertensiune arterială

Hipertensiunea arterială este o problemă tipic starea în care de lungă durată vigoare de sânge împotriva peretii arterelor este suficient de mare, care poate provoca în cele din urmă problemă de sănătate, cum ar fi boli de inima. Tensiunea arteriala este dat seama atât de cantitatea de sânge pompe de inima ta și, de asemenea, cantitatea de rezistență la circulația sângelui în artere. Mai mult sânge pompe de inima ta și, de asemenea, mai îngustă artere, cea mai mare tensiunii arteriale.

Puteți să aveți hipertensiune arterială (hipertensiune arterială) pentru mai mulți ani, cu nici un semn. Chiar și fără semne, leziuni capilare și, de asemenea, inima ta încasări și, de asemenea, pot fi găsite. Neîngrădit hipertensiunea arterială crește riscul de probleme grave de sănătate, inclusiv de atac de cord si accident vascular cerebral.

Prezentare generală a presiunii în sânge

Prezentare generală a presiunii în sângeHipertensiune arterială creează, în general, peste ani, și impactul practic toată lumea în cele din urmă. Din fericire, hipertensiune arterială poate fi ușor reperat. Și, de asemenea, atunci când vă recunoașteți că aveți tensiunea arterială mare, puteți lucra cu medicul dumneavoastră pentru a-l reglementeze.

Cele mai multe persoane cu hipertensiune arterială nu au indicatori sau semne și simptome, chiar dacă tensiunea ajunge să periculos de mare de grade. Un cuplu de oameni cu hipertensiune arteriala ar putea avea dureri de cap, dificultăți de respirație sau sângerări nazale, totuși, aceste semne si simptome nu sunt detalii precum și, în general, nu avea loc până hipertensiune a ajuns de fapt la o extremă sau pune în pericol viața etapă.

Va trebui probabil tensiunii arteriale luate ca o componentă a unui control medical de rutină profesionist de consultare. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru o presiune ridicată a sângelui analiza un minim de fiecare doi ani, începând de la vârsta de 18 ani. Dacă ai 40 de ani sau mai în vârstă, sau ai 18 ani până la 39 cu un risc crescut de hipertensiune arterială, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru o lectura a tensiunii arteriale annual!

Hipertensiune arterială, în general, ar trebui să fie verificate în ambele brațe să-mi dau seama dacă există o distincție. Este necesar să se utilizeze un caz-dimensiuni manșetă de braț. Medicul dumneavoastră vă va sfătui probabil chiar mai frecvente analize dacă ați fost diagnosticat cu hipertensiune arterială sau cu diverse alte elemente de risc pentru boli cardiovasculare. Copiii cu vârsta de 3 și mai mari vor avea de obicei, de fapt tensiunii arteriale determinat ca o parte a lor anuale de check-up-uri.

Dacă nu în mod regulat a se vedea medicul dumneavoastră, ați putea fi capabil de a obține un complet gratuit hipertensiune arterială screening-ul la o sursa de wellness fair sau în alte locuri în zona dumneavoastră. Puteți găsi, de asemenea, mașini în unele magazine, care va măsura tensiunea arterială gratuity!

Publice tensiunii arteriale factorii de decizie, cum ar fi cele găsite în magazine de droguri, ar putea furniza informații practice despre hipertensiune arterială, dar ar putea avea unele constrângeri. Precizia acestor aparate depinde de numeroase elemente, cum ar fi o corectă manseta de dimensiune și utilizarea corespunzătoare a echipamentelor. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări cu privire la utilizarea publică a tensiunii arteriale masini.

Cauze principale ale tensiunii arteriale crescute

Cauze principale ale tensiunii arteriale crescutePrimar (vital) hipertensiune arterial. Pentru majoritatea adulților, nu e ușor de recunoscut, motiv pentru hipertensiune. Acest tip de hipertensiune arterială, numit principal (vital) hipertensiune arterială, tinde să stabilească treptat pe parcursul mai multor ani.

Suplimentare hipertensiune. Unele persoane au hipertensiune arterială cauzată de o condiție care stau la baza. Acest tip de hipertensiune arterială, numit suplimentare hipertensiune arterială, are tendința de a apărea instantaneu și de a crea, de asemenea, mai mare a tensiunii arteriale decât principală a hipertensiunii arteriale. Diferite condiții, precum și medicamente pot aduce suplimentar hipertensiune arterială, constând din: Obstructivă restul apnee, Rinichi problem, Tumorile glandei suprarenale, Tiroida problem, Special defectele te-ai născut cu (congenitale) în vasele de sânge. Anumite medicamente, cum ar fi controlul nașterilor pastile, rece tratamente, decongestionante, peste tejghea analgezic precum și unele medicamente baza de prescriptie medicala

Droguri ilegale, cum ar fi droguri, precum și amphetamine. Mult mai multe Informații. Medicamente și suplimente care pot ridica tensiunea arterial, Anxietatea și tensiunea arterială ridicată, Stres și anxietate: Un motiv pentru hipertensiune arterială? Afișa o mulțime mai multe informații legate de. Pericolul elemente. Hipertensiune arterială are numeroase amenințare aspecte, inclusiv:

Vârsta. Riscul de hipertensiune arteriala creste odata cu varsta. Până referitoare la vârstă de 64 de ani, hipertensiune arterială este mult mai mult de obicei la bărbați. Femeile sunt mult mai probabil pentru a stabili hipertensiune arterială după vârsta de 65 de ani.

Cursa. Hipertensiunea arterială este caracteristică mai ales în rândul persoanelor de origine Africană, frecvent stabilirea la o varsta mai devreme decât se efectuează în albii. Dificultăți majore, cum ar fi accident vascular cerebral, boli cardiovasculare și rinichii nu reușesc, în plus, sunt mult mai multe de obicei la persoanele de origine Africană. Membrii familiei istorie. Hipertensiune arteriala tinde sa ruleze in familii. Fiind supraponderali sau obezi. Mai mult cântărește chiar mai mult sânge trebuie să furnizeze oxigen și substanțe nutritive la țesuturi. După cum cantitatea de sânge curgea cu vasele de sange creste, deci face presiune pe peretii arterelor!

Nu literalmente a fi energic. Persoanele care sunt inactive au tendința de a fi mai mare inima prețurile. Cea mai mare rata de inima ta, cu atât mai dificil de inima ta trebuie să colaboreze cu fiecare contracție, precum și cea mai puternică forță de pe artere. Lipsa de exercițiu, de asemenea, crește pericolul de a fi obezi.

Amenințări La Adresa Sănătății Din Cauza Tensiunii Arteriale Crescute

Amenințări La Adresa Sănătății Din Cauza Tensiunii Arteriale CrescuteA face uz de țigară. Nu numai fumatul sau mestecatul de țigară imediat crește tensiunea arterială imediat, cu toate acestea chimicalele din tutun poate dăuna celulare captuseala din artera suprafețele de perete. Acest lucru poate crea arterele înguste și stimula, de asemenea, amenințarea de probleme cu inima. Fumatul pasiv, de asemenea, poate stimula inima ta problema pericol.

Prea multă sare (sodiu) în dieta ta. Excesiv de sodiu în dieta ta poate crea corpul tau pentru a păstra lichid, care îmbunătățește tensiunea arterială. Prea puțin potasiu în dieta ta. Potasiu ajută la echilibrarea cantității de sare în celule. Dacă nu obține suficient potasiu în dieta dumneavoastră sau de a păstra adecvat de potasiu, s-ar putea construi excesiv de sodiu în sânge!

Băut prea mult alcool. Cu timpul, voinic consumul de alcool poate afecta inima. Având mai mult de un pahar pe zi pentru femei, precum și mai mult de 2 băuturi pe zi pentru bărbați pot afecta presiunea sanguină. Dacă bei alcool, o faci cu moderatie. Pentru sănătos și echilibrat adulți, care sugerează că aproximativ o băutură pe zi pentru femei, precum și 2 băuturi pe zi pentru bărbați. O băutură este egal cu 12 uncii de bere, 5 uncii de un pahar de vin sau de 1,5 grame de 80% în alcool.

Stres. Niveluri ridicate de tensiune poate duce la o creștere temporară a tensiunii arteriale. Dacă încercați să lovi cu piciorul înapoi prin consumarea în plus, utilizarea de produse din tutun sau alcool, s-ar putea să stimuleze probleme cu tensiunea arterială ridicată!

Special probleme cronice. Anumite probleme persistente în plus, ar putea spori riscul de hipertensiune arterială, cum ar fi boli de rinichi, diabet zaharat și, de asemenea, restul de apnee. În unele cazuri timpul sarcinii contribuie la hipertensiune arterială, de asemenea.