Remediu Natural pentru durerea articulară

0
1263
Remediu Natural pentru durerea articulară

Artrita semne și simptome puteți să vă păstrați de-a face cu dvs. de zi cu zi sarcini. Disconfortul și, de asemenea, inflamația ar putea continua în ciuda tratamentului medical. Pentru a obține ajutor, mai multe și mai multe persoane cu artrita caută o metodă naturală prin utilizarea de soluții organice. Anumite plante ar putea avea proprietăți anti-inflamatorii, care pot ajuta cu poliartrită inflamație în comun (RA) prin reducerea durerii în toate formele de boala. Totuși, există o lipsă de dovezi în susținerea unor astfel de cazuri. Înainte să ai de-a face cu inflamație în comun “toate-naturale” apropo, vezi ca vorbesc cu un doctor inițial, pentru a evita efecte secundare periculoase.

Aloe vera este una dintre cele mai frecvent utilizate plante in medicina naturista. Cunoscut pentru proprietățile sale de vindecare, este proeminent de-a face cu mici zgârieturi ale pielii. Este posibil să aveți deja un container de gel de aloe vera în medicina dulap dintr-o anterior arsuri solare. Acest tip de produs ar putea fi aplicat local pentru a calma dureri articulare.

Remedii naturale pentru durerea osoasă și articulară

Remedii naturale pentru durerea osoasă și articularăAloe vera este, de asemenea, disponibile în întreaga natură din frunzele plantei. Facilitatea Națională Corespunzătoare și Integratoare de Sănătate Și Wellness (NCCIH) Sursă de Încredere afirmă că dentare aloe vera poate crea scăzut nivelul de zahăr din sânge precum și efecte secundare gastro-intestinale, cum ar fi diareea. Actualitate aloe vera, pe de altă parte, nu determină niciun fel de efecte negative și, de asemenea, trebuie să fie sigur de a urmări inflamație în comun.

Boswellia, numit în plus tămâie, este aplaudat de către naturale practicieni medicina pentru proprietatile sale anti-inflamatorii capacități. Este derivat din parodontale de boswellia copaci nativ în India. Aceasta planta naturala se crede că funcția de blocare compuși (leucotriene), care asalt articulații sănătoase în boli autoimune, cum ar fi RA. La NCCIHTrusted Resurse recunoaște promițătoare dovada de boswellia în cercetările animale. Dar se observă o absență de studii clinice umane. Boswellia este oferit în tipul de comprimat precum și creme de actualitate.

Gheara pisicii este un alt anti-inflamator natural, planta care ar putea reduce umflarea în comun inflamație. Aceasta planta este de la un exotice de viță de vie, și, de asemenea, utilizarea sa te duci înapoi pentru a Incasa de ființe umane. În general, feline gheara este utilizat pentru a crește organism sistemul imunitar!

În timpurile recente, rezistența puteri de plante medicinale au fost încercat în inflamație în comun. Dezavantajul este ca gheara pisicii poate suprastimulează sistemul imunitar și de a face inflamație în comun durerea chiar mai rău. Potrivit Artrita Structura, o cercetare a arătat animale de companie gheara pisicii poate ajuta cu RA umflarea. Dar nu există nicio dovadă că această plantă poate opri în continuare daune in comun.

Cum ar fi aloe vera, eucalipt este de obicei disponibil în piețele Occidentale. Este utilizat în medicamente pe cale orală, și, de asemenea, ulei de actualitate extractele sunt utilizate pentru o varietate de condiții. Actualitate tipuri de frunze de eucalipt sunt utilizate pentru a trata artrita discomfort!

Plante aromatice pentru a lupta contra durerii artrita

Plante aromatice pentru a lupta contra durerii artritaFrunzele plantelor includ taninuri, care pot fi utile în reducerea umflarea și, de asemenea, durerea artrita creează. Unii utilizatori să adere la cu caldura tampoane pentru a profita din plin de efectele de eucalipt pe articulatiile inflamate. Face anumite pentru a examina pe cont propriu pentru reacții alergice înainte de a utiliza actualitate eucalipt. Puneți o cantitate mică de produs pe brațul inferior. Dacă nu există nici un răspuns de la 24 la 48 de ore, trebuie să fie sigur de a utiliza.

Achiziționarea un topic formă de eucalipt acum. Poate ai ghimbir condiment dulap pentru gătit, dar aceasta planta este, de asemenea, un discontinue în numeroase medicament natural dulapuri. Aceleași substanțe care dau ghimbir sale solid cu aroma de asemenea, au proprietati anti-inflamatorii clădiri.

La NCCIH spune că primele studii în reducerea umflarea comun cu ghimbir în RA sunt promițătoare. Totuși, mult mai uman sunt necesare teste pentru a recunoaște mai bine acțiunea. În remedii pe bază de plante și Chineză medicamente ghimbir este folosit pentru a crește circulația sângelui, care aduce căldură, precum și de recuperare clădiri în zona afectată. Studiul arată gaj pentru utilizarea de ghimbir în toate tipurile de artrita.

Achiziționarea unui ghimbir supliment în prezent. Ceaiul verde este una dintre cele mai populare băuturi din lume, precum și a fost utilizat pentru a reduce inflamatia in organism. Este posibil ca ceaiul verde poate fi utilizat pentru a trata artrita umflarea tip de băuturi, tablete, sau mulaje.

Într-un studiu din 2010, la NCCIH a constatat că ceaiul verde ar putea ajuta persoanele cu osteoartrita (OA) și RA. Cu toate acestea, mult mai multe cercetări sunt încă necesare pentru a demonstra potențialul avantaje de ceai verde. Găsi o gamă de ceai verde opțiuni on-line.

Huruitul dumnezeu târâtor plante este una dintre cele mai vechi plante naturale folosite în Chineză medicamente. Esențe de jupuit rădăcinile sunt cunoscute pentru a supune un peste activ sistemul imunitar. Acest lucru face huruitul dumnezeu plantă târâtoare o alegere posibilă terapie pentru boli autoimune, cum ar fi RA. Cel mai bine este de a folosi direct pe piele, într-un topic de genul. Thunder dumnezeu viță-de-vie s-ar putea funcționa cel mai bine în plus față convenționale RA droguri.

Utilizare severe cu atenție această plante naturale, deoarece poate fi toxică dacă elimină sunt provenit de la diverse alte locații din plante târâtoare. De lungă durată useTrusted de Resurse nu este recomandat. Localiza actualitate huruitul dumnezeu plantă târâtoare on-line în prezent.

Remedii pentru durerea de genunchi

Remedii pentru durerea de genunchiCurcuma este o pulbere de culoare galbenă făcut de legate de înflorire a plantelor. Este utilizat în gătit pentru a face curry. De asemenea, are proprietăți anti-inflamatorii. Laborator de cercetare studii pe șobolani au în plus descoperit aceasta planta naturala poate încetini progresia of RA. Curcumina, ingredientul activ din turmeric extract, a fost de fapt utilizat în medicina populară pentru mai mulți ani. Spre deosebire de alte tipuri de plante naturale, care NCCIH găsit curcuma ar putea funcționa cel mai bine în relațiile cu dureri articulare, atunci când luate pe cale orală.

Acolo trebuie încă să fie chiar și mai multe studii efectuate cu privire la siguranța și securitatea turmeric, dar utilizarea sa este atrăgătoare. Achiziționarea unui turmeric supliment de acum. A face uz de scoarta de salcie este printre cele mai vechi tratamente pentru umflarea. În fapt, oamenii de-a lungul Hipocrate (la al 5-lea B. C.) ate pe scoarta de salcie pentru a ajuta trata probleme inflamatorii.

O cercetare a raportat că planta naturala prezinta o asigurare în ameliorarea OA legate de disconfort în comun, în special în genunchi, spate, solduri, și gât. Acest tratament este administrat pe cale orală, fie prin ceai sau tableta. Obtinerea doza corectă este esențială. O supradoză poate provoca breakouts, precum și diverse alte tipuri de umflare. A nu se folosi scoarta de salcie dacă luați anticoagulante sau displace calmante.

Achiziționarea scoarta de salcie acum. Oferit ridicat apariția de medicina pe bază de plante, convenționale profesioniștii din domeniul medical sunt foarte dispuși să evalueze avantajele remedii alternative. Atunci când se ocupă cu inflamație în comun, unele dintre aceste plante pot completa medicamentele existente. Totuși este foarte important să se recunoască faptul că plantele medicinale pot declanșa efecte secundare grave.

De asemenea, este vital să se înțeleagă că plantele nu sunt monitorizate de înaltă calitate, puritate, ambalare, dozare de FDA. Este posibil să se fi infectate elemente sau componente inactive, deci organice, terapii de la o sursă respectabilă!

Discuta toate artrita alternative de tratament cu medicul dumneavoastră, precum și nu încetați să luați-a recomandat medicamente, cu excepția cazului sfătuiți. În plus, trebuie avut în vedere că medicație corespunzătoare, nu este unică pentru suplimente naturale.