Exercitiile viguroase pot reduce foarte mult riscul de cancer, boli de inima

0
1156

Femelele cu o mai mare capacitatea de exercițiu pe o inima cardiovasculare testul a avut un risc mai mic de a trece de la problemă la inimă, și diverse alte probleme. De cercetare a constatat rău antrenament au fost de două ori la fel de probabil să treacă de la celulele canceroase și, de asemenea, mai mult de 4 ori mai predispuși să moară din alte motive, comparativ cu femeile pe o mare de sănătate și nivelul de fitness. HIIT poate fi o metodă de a ajuta inima ta, chiar dacă nu aveți mult timp pentru a lucra. Femeile care pot exercita o mai mare putere în timpul unui inima cardiovascular test sunt mai puțin susceptibile de a trece de la boli cardiovasculare, cancer, precum și alte cauze, spun autorii unui nou studiu de cercetare.

Scotty Măcelar, PhD, profesor asociat de fizică tratament de la universitatea din Saskatchewan în Saskatoon, Canada, a declarat aceste cercetările sunt “în linie” cu alte studiu de cercetare, luând în considerare impactul de sănătate și de fitness grad pe amenințarea de a trece de la aceste tip de probleme. Nu e o surpriză că exercitarea de beneficii de sănătate, dar noul studiu de cercetare implică faptul că toate femeile ar trebui să utilizați o mulțime mai mult antrenament intens cum ar fi alergatul, înotul, sau kickboxing?

Considerat un exercițiu intens.

Nu neapărat. Există mai multe metode de a crește nivelul de fitness. Totusi, pentru unele femei, mai mare intensitate antrenament poate fi o alternativa excelenta. Capacitatea de exercițiu legat pentru a reduce amenințarea de moarte. În noua cercetare, oamenii de stiinta uitat la 2 grupuri de femei, cei cu bun antrenament capacitatea și cei săraci cu capacitate de exercițiu. Doamnelor cu o mare capacitatea de exercițiu au fost capabili să lucreze la o intensitate de 10 metabolice cuplaje (METs) sau mai bine în timpul unei anxietate ecocardiografie.

CUNOSCUT de nivel este o procedură de cât de mult puterea este ars în timpul unui sarcină-este de asemenea un indicator pentru puterea de un exercițiu. Nimic peste 6 METs este considerat exercitiile fizice intense Execută o 10 minute pe kilometru este de aproximativ 10 METs. De ciclism montan sus este de 14 METs. Oamenii de stiinta au descoperit ca femeile cu o slabă capacitate de exercitiu au fost de aproape patru ori mai susceptibile de a muri de boli cardiovasculare, comparativ cu femelele, cu excelente capacitatea de exercițiu.

Bietul antrenament au fost de asemenea de două ori mai susceptibile de a muri de cancer și, de asemenea, mai mult de 4 ori ca cel mai probabil a murit din alte motive, în comparație cu femeile cu o mai mare nivelul de fitness fizic. Studiul a existat 7 decembrie, la EuroEcho 2019, o clinică de întâlnire a Culturii Europene de Cardiologie. Rezultatele nu au fost încă publicate într-un jurnal peer-review, deci ar trebui să fie verificat cu precauție. O mulțime de femei în studiu au fost între 50 precum și 75 de ani de la vârstele. Oamenii de stiinta respectat cu femelele de obicei, pentru o privire de 5 ani.

În timp ce studiul de cercetare a descoperit că avea o mai mare capacitatea de antrenament este o idee bună, cercetatorii au într-adevăr nu se uita la ce doamne făcut pentru a ajunge la acel grad de fitness fizice. “S-a ÎNTÂLNIT nivel de examinare utilizate în această cercetare este pur și simplu un marker de capacitate optimă, nu întotdeauna de viguros exercițiu de formare”, a declarat Butcher. Astfel, cercetarea oferă un concept de cât în formă femeile au fost, cu toate acestea noi nu înțelegem exact cât de extrem au antrenat … sau ce activități fizice au făcut-o. Avantajele de antrenament viguros. În timp ce o mulțime de tipuri de exercitii că mai bine de fitness, există beneficii pentru maxing inițiativă, chiar dacă doar pentru câteva minute la un moment dat.

Creșterea capacității de pregătire

Ken Seldeen, PhD, un studiu consilier profesor de medicina la Universitatea din Buffalo Jacobs Scoala de Medicamente și Științelor Biomedicale, a declarat corpului răspunsurile a-și exercita într-un mod care o pregătește pentru dificultăți similare în viitor. “Antrenament viguros doar teste corpului în plus decât modeste antrenament și, de asemenea, acțiunea prin urmare este mai mare, astfel încât să plan mult mai bun pentru că, în urma energic dificultate”, a spus Seldeen. Aceste acțiuni includ un flux mai mare de sânge la nivelul țesuturilor musculare-care papuci de oxigen și de gaze-în plus, a crescut masa musculara si, de asemenea, putere.

Corpul gras este, de asemenea, reduse la minimum, deoarece grăsimea este transformată de a ne susține, și, de asemenea, de semnalizare a insulinei creste, ceea ce poate reduce amenințarea de tip 2 diabet zaharat. Există, de asemenea, o creștere la capacitatea de antrenament. “Energic exercițiu-de exemplu, de formare de înaltă intensitate– tinde să fie mai redusă intensitate exercițiu pentru creșterea final ÎNTÂLNIT nivel”, a afirmat Butcher.

Ea, de asemenea, nevoie de mai puțin timp pentru a obține comparabile sănătate profita de energic decât exercițiu de intensitate moderată sarcini. Cu toate acestea, acest lucru nu indica energic exercițiu este singura modalitate de a merge. “Moderată de antrenament … ofera mai multe dintre aceste îmbunătățiri, deși într-un grad mai mic”, a spus Seldeen, “dar nu sunt beneficiile de exercitii fizice moderate care sunt cu adevărat importante, cum ar fi reducerea tensiunii și, de asemenea, inflamație cronică.”

Exercitiile fizice intense în condiții de siguranță pentru toate vârstele Deși exercițiu de mare intensitate cum ar fi de spin curs și bootcamp este, de obicei, producătorul sau titularul autorizației de a 20 – și 30 de ani, exercițiile fizice intense pot fi potrivite pentru orice fel de grupa de vârstă. “Îmbătrânirea antrenament, de obicei, au posibilitatea, de asemenea, mai mari avantaje pentru sănătate și wellness decât omologii lor mai tineri, în principal datorită faptului că de multe ori au tendința de a fi mult mai mult de-condiționat”, a afirmat Butcher.

Seldeen și colegul lui Dr. Bruce Troen, șef al departamentului de geriatrie și, de asemenea, medicație paliativă în Jacobs Colegiu de la Universitatea din Buffalo, a efectuat studiu în care mai în vârstă a făcut profesioniști de înaltă intensitate perioada de formare (HIIT) culcate pe o bicicleta de trei ori în fiecare săptămână. Atât cercetătorii sunt asociate cu VA Western New York Sistemul de Sănătate. De sesiuni de antrenament incluse rotație minut lungi runde de extreme și mult mai puțin intensă pedalare. Tot antrenament, cu 3 minute warmup, a fost de doar 10 minute.

Unele tipuri de antrenament intens

Seldeen susținut antrenament viguros-în plus față de puterea de formare-poate reduce și, uneori, invers scăderea masei musculare, care începe după vârsta de 30 de ani și, de asemenea, devine mai pronunțată odată cu vârsta. Acest lucru este foarte important pentru toată lumea, cu toate acestea în mod special pentru femei. Femeile sunt, de asemenea, la un risc mai mare de osteoporoza. Exercițiu este un mod esențial de menținerea sănătății oaselor. “Doamnele sunt mult mai probabile să fie fragil ca se maturizeaza, o problema de mai bine de susceptibilitate la boli, cade, și, de asemenea, nevoi speciale”, a declarat Seldeen. “Creșterea țesutului muscular caracteristică de calitate superioară și cu exercițiu este cel mai bun mod de a alunga fragilitatea.”

Activitate obositoare pot fi găsite în mai multe stiluri
Există mai multe tipuri de antrenamente intense. Toate aceste apăsați masei musculare și cardio sistemul lor de restricții. Printre cele mai cunoscute este HIIT, alternativ intens-exercitii moderate ca veteranii efectuate în Seldeen și Troen e studiu de cercetare. Câteva studii au contrastat HIIT la doar constantă energic exercițiu-cum ar fi ciclism pe un deal pentru o jumătate de oră-cu toate acestea Seldeen declarat că probabil utilizare comparabile avantaje. El a spus că multe persoane localiza HIIT ochi-prinderea pentru 2 motive … de sesiuni de antrenament pot fi scurte și, de asemenea, există un built-in de intensitate scăzută “recuperare” durata.

Unele exerciții HIIT, totuși, să includă o mulțime de mișcare presupune burpees și sărituri. Acest lucru poate fi dificil pe articulații, în special dacă sunt de vârstă mijlocie sau mai în vârstă, sau de a avea mai multă greutate. Totuși, există diverse alte alternative pentru antrenament intens.