Cum să tratați infecția prostatei cu remedii naturale!

0
563
Golirea simptomelor de la opresiunea uretrei

De regulă, apar probleme neobservate anterior cu urinarea. Debutul lor poate fi discret și treptat, astfel încât omul se obișnuiește cu el. În acest caz, el nu înțelege extinderea prostatei ca o pacoste, deoarece el a uitat deja cum este să urinezi în mod normal. Un număr de bărbați sunt convinși că tulburările de urinare aparțin îmbătrânirii și că aceasta este o imagine destul de normală. Prin urmare, nu trebuie să-și încredințeze problema unui medic. Cu toate acestea, acest lucru poate fi un risc mare.În general, se poate spune că pacienții suferă de simptome de golire simptome obstructive anterior și de colectare simptome anterior iritative.

Golirea simptomelor de la opresiunea uretrei

Golirea simptomelor de la opresiunea uretreiDe către o prostată mărită.Începerea dificilă a urinării(persoana bolnavă trebuie să aștepte până când începe să urineze, adesea se așează https://www.sipamuntenia.ro/urotrin-un-instrument-care-garanteaza-imbunatatirea-actiunii-prostatei-masculine/ curent slab la urinare Durere la urinare.Apariția urinei reziduale în vezică, nevoia de a urina din nou într-un timp scurt după urinare.Un simptom extrem este oprirea urinării retenție urinară și picurarea urinei dintr-o vezică aglomerată prin picătură.Simptome de aspirație de la iritarea vezicii urinare cu o prostată mărită.

Nevoia frecventă de a urina, urinarea pe timp de noapte.Urinare într-un interval scurt, urinare intermitentă.Curent slab.Urinare bruscă imperativă, uneori însoțită de o scurgere involuntară de urină.Dacă cunoașteți unele dintre simptome din experiența personală, este posibil să aveți probleme cu glanda prostatică. Treceți prin următoarele informații despre prostată și posibilitatea tratamentului, care vă poate afecta în mod semnificativ viața viitoare.

Severitatea bolii în funcție de gradul de dificultate poate fi evaluată prin chestionarul International Prostate Symptom Score IPSS. Rezultatul său ajută medicul să determine cursul ulterior al acțiunii.Informații suplimentare sunt furnizate de serverul partener MojeProstata.cz în cazul în care pentru a găsi în plus.Un test interactiv IPSS pentru a verifica dacă prostata este OK, sau recomanda proceduri suplimentare!

Posibilitatea de a găsi cel mai apropiat medic urolog, inclusiv orele de birou, Posibilitatea de a comanda un medic prin internet. Glanda prostatică are sarcina de a produce un secret în corpul masculin, care este responsabil pentru mobilitatea spermatozoizilor. Prostata stoarce uretra sub gura vezicii urinare si se mai numeste glanda prostatica.Cele mai frecvente manifestări ale hipertrofiei prostatice sunt dificultatea urinării.

Supraaglomerarea prostatei poate

Supraaglomerarea prostatei poateAfecta urinarea în multe feluri.Mai ales bărbații mai în vârstă suferă de o schimbare dureroasă a prostatei. Aproape fiecare om de peste 50 de ani este afectat de acest lucru.Prostata suferă multe schimbări în timpul vieții unui bărbat. La naștere, este la fel de mare ca un mazăre. Creșterea apare numai la pubertate, când crește până la dimensiunea unui castan comestibil.

Cinci și jumătate. timp de decenii de viață, dimensiunea prostatei nu se schimbă semnificativ, dar apoi la majoritatea bărbaților începe să crească în dimensiune. Cele mai frecvente manifestări ale hipertrofiei prostatice sunt dificultatea urinării.Problemele cu urinarea pot fi discrete și treptate, astfel încât un om se va obișnui cu ele. Apoi, el nici măcar nu înțelege extinderea prostatei ca o pacoste, uitând deja cum este să urinezi în mod normal. Un număr de bărbați sunt convinși că tulburările de urinare aparțin îmbătrânirii normale.

Ei nu au o astfel de nevoie de a se încrede într-un medic.Boala se desfășoară mult timp, dificultățile se agravează treptat, nu este nevoie de intervenție terapeutică acută.Antigenul specific prostatic (PSA) este o substanță proteică care intră în sânge în cantități mari în diferite boli ale prostatei. În cea mai mare parte, se măsoară PSA total tPSA, care constă dintr-un PSA legat sau un PSA agregat cPSA + parte liberă fPSA. PSA liber este mai format în bolile benigne de prostată, dar cPSA este crescut în principal în cancerele de prostată!

Cauza bolii Hiperplazia prostatică benignă înseamnă mărirea benignă benignă a prostatei datorită creșterii numărului de celule de prostată.Cauzele extinderii prostatei sunt atribuite de medicina modernă testosteronului masculin stimulează creșterea prostatei și producția mai mare de estrogeni feminini care se formează în cantități mici chiar și la un bărbat sănătos din glandele suprarenale și sensibilizează prostata la stimulii de creștere, la care prostata răspunde prin extindere.

Prostata mărită apasă pe partea inferioară

Prostata mărită apasă pe partea inferioarăA vezicii urinare și îngustă uretra care duce din vezică. Vezica urinară este învelită de un mușchi, care, prin contracția sa, permite expulzarea urinei. Acum trebuie să exercite mai multă presiune, deoarece apasă împotriva prostatei mărită. Există o acumulare de urină, care este ideală pentru dezvoltarea infecției sau urolitiazei!

Cauza testosteronul și, mai presus de toate, o creștere a producției de estrogeni feminini,Androgeni, testosteron, Steroizi anabolizanți pot provoca acnee ,chelie, infertilitate, mărirea prostatei, icter, creșterea colesterolului, tensiune arterială, tumori renale,agravarea bolii poate deficit de zinc oboseală, piele crăpată, vindecare slabă a rănilor, erupții cutanate, acnee, unghii fragile, căderea părului, pierderea poftei de mâncare, scăderea imunității, orbire nocturnă, infertilitate,tensiune arterială crescută dureri de cap.

Dureri în piept, palpitații, umflarea extremităților, tulburări renale, sângerări nazale, dificultăți de respirație, amețeli, insomnie, tinitus, tulburări vizuale,excesul de greutate, obezitatea,diabet zaharat oboseală, somnolență, sete, foame, urinare excesivă, amorțeală, furnicături la nivelul membrelor, mâncărime ale pielii, diaree, inflamație a tractului urinar, aftoasă, respirație urâtă și urină.Mărirea prostate Mărirea prostatei după 40 de ani este frecventă la bărbați. Această mărire a prostatei se numește hiperplazie benignă de prostată sau BPH. Acest lucru nu este același lucru cu cancerul de prostată. Glanda prostatică se extinde pur și simplu.

Prostata secreta un lichid limpede care face parte din lichidul seminal care formeaza sperma. Acesta conține un mușchi neted care ajută la expulzarea materialului seminal în timpul ejaculării. O prostată sănătoasă este de dimensiunea unui nuc, are o formă triunghiulară și este fermă și elastică la atingere. Glanda înconjoară uretra, care conduce urina din vezică spre exterior prin vârful penisului.Odată cu extinderea sa, prostata apasă pe uretra, determinând-o să se îngusteze mai mult. Acest lucru poate provoca dificultăți la urinare. Simptomele includ dificultatea inițială de urinare, un flux slab de urină și un sentiment de golire slabă a vezicii urinare, urinare frecventă, infecții frecvente ale tractului urinar și vezicii urinare.Complicații Retenția prelungită a urinei în vezică se poate dezvolta ulterior în scurgeri de urină, incontinență,impotență, disfuncție erectile.