Rezultatele studiului de cercetare în instituții de facultate,

0
441

Elementele de bază ale cehă învățământ superior

Du-te înapoi la 600 de ani În 1348 împăratul Carol al IV-lea. El a înființat un colegiu din Praga, care a ajuns să fie cea mai veche organizației școlare în Europa centrală. Astăzi numele lui este Charles University având în vedere că anul 2001 este pur și simplu puse în aplicare trei nivele cadrul sistemului de învățământ superior licență, master, doctorat.

Elementele de bază ale cehă învățământ superior

Autoritatea guvernului central pentru educație este Ministerul educației și învățării, tineri și sport pentru mai multe detalii, a verifica afară site-ul Eurypedia marile mentor limba este engleza, o serie de programe în limbi de circulație internațională în special limba engleză este extinderea când a venit pentru elevii străini. O listă a oferit programe de cercetare, vă rugăm să consultați secțiunea Programe. Frecvența precum și abordările de evaluare a studenților rezultatele finale variază în ceea ce privește gradul de program. În multe cazuri, sistemul de sub-teste după fiecare termen, în alte cazuri este o considerabilă examen după ce fiecare a terminat o parte a prescris cercetări, cea mai mare parte la final de un anumit modul.

în special sistemul de datorii și, de asemenea, puncte. Europene de credit sistem de scor European Credit Transfer System este susținută, datorită faptului că vă permite să recunoască anumite părți ale cercetărilor și, prin urmare, adăugarea de transferabilitate în cadrul sistemului. CADRUL DE TITLURI organizațiile de învățământ superior de a oferi programe aprobate de finisare într-un nivel în trei grade: licență, masterat precum și de doctorat, împreună cu lunga durata știind cursuri de formare instituție de învățământ superior ar putea fi tipul de universități sau nonuniversity tipuri sunt examinate.

Tipurile tradiționale de facultate folosesc tot felul de programe titlul final,

în timp ce nonuniversity organizații oferă de obicei anumite programe culminând cu un nivel de licență. Diploma de absolvent de liceu și anexa la diplomă sunt documente care confirmă încheierea de studii de cercetare la fel de bine ca sunt calificat pentru competiția de titlu sunt numite.

Tipurile tradiționale de facultate folosesc tot felul de programe titlul final,

PROGRAME CULMINÂND CU DIPLOMĂ DE LICENȚĂ sunt 3 la programe de patru ani, de instituire a primului grad de învățământ superior. La nivel de program ar trebui să fie terminat cu un final examen de stat care, de obicei, constă dintr-o discuție și, de asemenea, de apărare de final. Eficient absolventi s-ar putea obține pe piața forței de muncă sau trece în follow-up programe de masterat adecvat pentru domeniul de licență studiu de cercetare. PROGRAME DE FINISARE ÎNTR-O DIPLOMĂ DE MASTER poate fi fie de follow-up programe (1 -3 ani) pentru culminând programele de licență!.

Separate sau programe de studiu de cercetare de finisare într-o diplomă de master (4-6 ani) programele se concentreze asupra fuziunii și aplicarea de expertiză academică, dezvoltarea imaginației precum și talentele. Absolvenții de programe de master trebuie să se încheie cu studiul de starea finală de evaluare și prezentare publică, precum și protecția de ultima teza. Studiu de cercetare de medicina, medicina veterinară și igiena sunt acoperite de un exigent examen de stat, care include discuții și de protecție a tezei de doctorat.