Remedii naturale și tratamente pentru diabet!

0
425
Remedii naturale și tratamente pentru diabet!

India este capitala mondială a diabetului. Cu aproape 50 de milioane de oameni în India care suferă de diabet, țara are o mare provocare de înfruntat. În primul rând, să știm ce este diabetul. Nivelul ridicat de zahăr din sânge se numește diabet. În spatele diabetului există două motive principale – una este atunci când organismul nostru încetează să mai producă insulină, iar a doua este atunci când organismul nu răspunde la insulina produsă de organism. Insulina este descompusă în organism și utilizată ca energie, care este transportată în celule. Există două tipuri de diabet zaharat de tip I și diabet de tip II.

Să știm despre ele într-un mic detaliu.Diabet de tip I Diabetul de tip I apare de obicei la persoanele cu vârsta sub 20 de ani și de aceea se numește și diabet juvenil.La acest tip, organismul devine parțial sau complet incapabil să producă insulină. Diabetul de tip I este o boală autoimună. În acest sens, sistemul imunitar atacă pancreasul din locul în care este produsă insulina, ceea ce face ca pancreasul să fie ineficient sau incapabil să producă insulină. Diabetul de tip I nu poate fi prevenit, poate fi controlat doar prin schimbări sănătoase ale stilului de viață.

Diabetul de tip II este mai frecvent decât diabetul de tip I în India,

Diabetul de tip II este mai frecvent decât diabetul de tip I în India,Diabetul de tip II se întâmplă de obicei persoanelor cu vârsta peste 40 de ani. Acest tip de diabet este cauzat de rezistența la insulină. În acest caz, pancreasul produce insulină, dar organismul nu poate răspunde corect. Pot fi multe motive în spatele diabetului de tip II. Unele dintre motive pot fi supraponderale, hipertensiune arterială, având o dietă săracă, luând prea mult stres, dezechilibru hormonal, anumite medicamente și conducând un stil de viață sedentar. Deși diabetul de tip II poate fi inversat. Să ne cunoaștem unele moduri naturale prin care putem trata diabetul la domiciliu.Ce să nu mănânce există unele alimente care pot avea un impact negativ asupra diabetului dumneavoastră.

Deci, primul lucru pe care trebuie să faceți este de a elimina aceste alimente din dieta ta.Zahăr rafinat  știm cu toții că zahărul, până când nu este în cea mai naturală formă, este rău pentru oamenii care suferă de diabet. Când este consumat, zahărul rafinat crește rapid glicemia.Uneori, chiar și forma naturală ca mierea poate provoca o creștere bruscă a nivelului de zahăr din sânge. E mai bine să eviți zahărul rafinat dacă ești diabetic.Boabele întregi care conțin gluten trebuie evitate. Glutenul este asociat cu diabetul, deoarece aportul său poate determina scurgeri de intestine, ducând la inflamații care, la rândul lor, pot duce la boli autoimune!

Consumul de alcool-alcool este direct legat de diabet. Alcoolul nu numai că afectează ficatul, dar și pancreasul care produce insulină. Diabetul este legat de consumul de alcool greu, care este de două până la trei pahare pe zi. Berea trebuie evitată în special deoarece conține mulți carbohidrați.Laptele de vacă-la fel ca boabele întregi, laptele de vacă poate declanșa sistemul imunitar care poate duce la inflamație. Laptele provenind de la ovine și caprine nu este dăunător, de fapt, ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge. Dar laptele convențional de vacă poate fi periculos pentru dumneavoastră dacă suferiți de diabet.Alimente OMG-OMG-alimente au capacitatea de a promova diabetul, împreună cu cauzând boli de ficat și rinichi. Du-te pentru produse care sunt etichetate ca OMG-free.

Scorțișoara conține un compus bioactiv care,

Scorțișoara conține un compus bioactiv care,Poate ajuta la combaterea și prevenirea diabetului. Se cunoaște că scorțișoara stimulează activitatea insulinei și reglează astfel valoarea glicemiei. Deoarece excesul de orice este rău, de asemenea, scorțișoară dacă este luată în exces poate crește riscul de leziuni hepatice din cauza unui compus numit cumarin prezent în ea. Adevărata scorțișoară, nu cea care cumpără din magazine scorțișoară Cassia este mai sigură.Cum să consume scorțișoară Se amestecă jumătate sau o linguriță de scorțișoară la pământ cu apă caldă și au o dată pe zi.  Fierbe scorțișoară crudă în două pahare de apă. Lasă-l să se răcească 30 de minute și să-l aibă în fiecare zi.

Aloe vera este ușor de găsit în gospodăriile indiene. Deși e amară la gust, dar să o piepteni cu zer o face să aibă un gust mai bun. De obicei, aloe vera este folosit în scopuri de frumusete, dar ca are proprietăți anti-inflamatorii se poate vindeca rănile.Datorită proprietăților sale antiinflamatoare, se spune că pentru a controla nivelurile de zahăr din sânge.Jamun și frunzele sale s-au dovedit a fi de ajutor în scăderea nivelului de zahăr din sânge.Se spune că consumarea a aproximativ 100 de grame de Jamun în fiecare zi arată o îmbunătățire extraordinară a valorilor glicemiei.Vitamina C nu este numai bună pentru piele, ci și pentru diabet. Studiile recente au arătat că administrarea zilnică a aproximativ 600 mg vitamină C poate îmbunătăți semnificativ valoarea glicemiei!

Oamenii care au diabet cronic ar trebui să consume alimente bogate în vitamina C în fiecare zi. Unele alimente bogate în vitamina C sunt amla, orange, tomate și afine.Exercițiu Unul dintre principalele motive din spatele diabetului de tip II este supraponderalul. Orice fel de activitate fizică, fie că este vorba de yoga, Zumba, aerobic, gymming, sporturi de joc poate îmbunătăți semnificativ nivelul de zahăr din sânge prin menținerea greutății.Nu numai acest lucru, de mers pe jos în fiecare zi poate ajuta pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge foarte mult. Diabetul de tip 2 numit și diabet zaharat rezultă din furtuna perfectă de mișcare nu suficient, prea mult din alimente greșite, stres emoțional, lipsa de somn, toxine, și genetică.

De cele mai multe ori, pacienții cu diabet zaharat de tip 2 caută medicamente naturale,

De cele mai multe ori, pacienții cu diabet zaharat de tip 2 caută medicamente naturale,Pe lângă medicamentele convenționale, pentru a le ajuta în tratarea bolii.  Medicamentele naturale și utilizarea alimentelor ca medicament este un mod minunat de a completa tratamentul diabetului dumneavoastră.Cu toate acestea, în cazul în care a adăugat fără cunoștințe corecte sau de orientare, amestecarea ierburi, suplimente și medicamente poate duce la o scădere a zahărului din sânge numit hipoglicemie. Deși nu recomand începerea niciunui nou tratament fără a consulta furnizorul de asistență medicală, mai jos găsiți o listă a remediilor mele naturale de top pentru diabet zaharat de tip 2.Oțet De Mere Compusul primar din VCA este acidul acetic și este considerat responsabil pentru multe dintre beneficiile sale pentru sănătate.

Există multe abordări bazate pe dovezi pentru utilizarea ACV.  Utilizarea 2 lingurițe înainte de culcare vă poate reduce valorile glicemiei în condiții de repaus alimentar dimineața.Chiar mai bine, 1-2 lingurițe de ACV luate împreună cu alimente pot reduce sarcina glicemică a unei mese bogate în carbohidrați.În general, le spun pacienților să fie consume ACV singur, înainte de masă sau se amestecă în sosuri de salată sau ceaiuri. Fibre și orz Consumul de fibre scade glicemia și concentrațiile de insulină.Cantitatea recomandată de fibre este de aproximativ 30 de grame pe zi!

Majoritatea americanilor primesc în jur de 6-8 grame, ceea ce nu este suficient.În timp ce puteți lua suplimente de fibre, cum ar fi Metamucil pleavă de psylium, cel mai bun mod de a ajunge la obiectivul dvs. este de a mânca legume dumneavoastră.Orzul este un bob bogat în fibre, bogat în proteine, care are o mulțime de date care sprijină rolul său în îmbunătățirea zahărului din sânge, a insulinei, a colesterolului și a inflamației generale.Orz nu necesită înmuiere și, de obicei, poate găti în mai puțin de 15 minute pe partea de sus aragazina cu doar niște apă și sare.