Remedii naturale pentru prostata mărită!

0
448
Remedii naturale pentru prostata mărită!

Benigne accesoriu de prostată sau hiperplazia benignă de prostată HBP.Prostata, de asemenea, descris ca předstojná glandei este un mascul de sex-legate organ situat sub vezica urinară. Această reproducere glanda produce 15-30% din cantitatea de lichid a avea un orgasm și, de asemenea, crește practic de sperma. Creșterea este influențată de testosteron. În timp ce, în tinerețe, își amintește de prostata dimensiunea de un castan, în vârstă poate crește până la dimensiunea unei portocale și cauza probleme în a urina, care, după care, la etapa finală a minimiza calitatea vieții oamenilor afectați.Care sunt primele simptome ale unei mai mari de prostate.Mai mare de prostata se manifesta prin probleme la urinare, care apar în cazul în care cea mai mare prostata asuprește uretra ar trebui dificultăți de golire sau irita vezica urinara așa-numita interceptarea probleme.

Acestea includregulate, precum și urgente impuls de a face pipi pipi este,

Acestea includregulate, precum și urgente impuls de a face pipi pipi este,Posibil pentru a micșora doar cu excelente problema, ocazional se referă la reacțiile scurgeri de urină, urinare în seara provocatoare începutul pipi la începutul pipi trebuie să așteptați sau de a sta jos slabe precum și flux lent atunci când peing chinuitoare, provocatoare sau tulburări de urinare rezidual de urină în vezica urinară, repede după ce te piși să auzim din nou de la el trebuie să fac pipi, o dată mai mult, sentimentul de golirea insuficientă a vezicii urinare durere în zona abdominală inferioară uneori, pentru a prinde urinare și scurgeri de urina de la congestionate vezicii urinare declin de scădere.

Gravitatea simptomelor, cu toate acestea, nu este întotdeauna direct fie asociat cu un mai mare de prostata. Numai cu privire la un sfert până la cincizeci la sută din băieți cu HBP experiență de aceste probleme.Care sunt dificultățile de prostate Dificultăți ar putea să nu apară pentru fiecare pacient. În fenomenal situații, s-ar putea lovi închisoare fluxul de urină, repetate de infecții ale tractului urinar sau incontinenta.Benigne marirea prostatei, cu toate acestea, nu stimula pericol celulelor cancerului de prostata.Când pentru a vedea un medic Dacă sunteți peste o jumătate de secol, sau mai mare de 40 de ani, și în istoria familiei tale celulelor cancerului de prostata, docházejte pe preventivă examene, la intervale de timp recomandate de medicul!

Dumneavoastră, în general, la fiecare 1-2 ani.Medical profesionist poate dezvolta numai diagnosticul și omite chiar boli mai grave, care, în debutul său nu poate arăta orice detalii semne. Preventiv examen de către un medic de familie sau la urolog este de neînlocuit metode de prevenire a bolilor majore, inclusiv celulele cancerului de prostata.Pentru examinarea lor foarte proprii de dificultate este recomandat pentru a umple de testare la nivel mondial de prostata simptome I-PSS.Evaluarea puteți completa mai jos,O vizita la medic nu amâna, în cazul în care veți găsi sânge în urină dacă aveți dureri în reducerea abdomenului nu te poți ține de urină sau dacă te oprești complet pipi.

Ce sunt terapiei alternative de HBP Dacă problema,

Ce sunt terapiei alternative de HBP Dacă problema,Ta lumină sau în mod substanțial nu contează, medicul va fi cel mai probabil recomanda supraveghere, participarea la controale regulate, schimbarea stilului de viață precum și regimul de băut. Semne și simptome de HBP poate reduce chiar și fără utilizarea de medicamente.Este adecvat pentru a limita fumatul nicotina pura agravează vezicii urinare, băuturi de cafea, alcool, solid ceai, cu roți băuturi, precum și cantități mai mari de lichide seara. Ansamblu de zi cu zi, consumul de lichide trebuie să nu scadă enumerate mai jos de 1,5 litri.

Este, de asemenea, sfătuiți să evite nereguli.Când probleme urinare poate încerca urinat în mișcare de apă, efectul aduce, de asemenea, o varietate de tehnici de relaxare de exemplu, numărare, care le ia pacientul interesul de probleme la urinare.În forme mai avansate de HBP, medicul dumneavoastră vă va recomanda de droguri pentru a ușura programul de boala. Baza sunt două echipe de medicamente alfa-blocante de exemplu, substanțe active tamsulosin, doxazosin relaxarea masei musculare a prostatei și vezicii urinare, pentru a stimula astfel de descărcare de gestiune de urina!

Efectul începe în ceea ce privește 1-2 săptămâni, unii au aplicații în terapia hipertensiunii arteriale blocante de 5 alfa reductaza componenta activă finasteride, dutasterid nu afectează activitatea hormonilor sexuali, în special de testosteron, pentru a preveni excesivă dezvoltarea celulelor prostatei, pentru a reduce prostata are loc după aproximativ o jumătate de an de terapie.Clienții care se încadrează scurt pentru a ușura probleme după utilizarea de medicamente, sau în care cea mai mare prostata exercită substanțiale disconfort, precum și probleme, medicul va recomanda cu siguranta o solutie chirurgicala endoscopica cu laser, sau pentru mai prostata folosit deschide procedura chirurgicala.Sunt ecologice medicamente de încredere în tratamentul HBP,Organice pregătirile pentru tratamentul HBP sunt destul de risc-free, precum și snášené, efectul lor nu a fost, cu toate acestea, în mod adecvat a demonstrat prin studii de cercetare. Rămâne atât de multe întrebări fără răspuns în ceea ce privește make-up, îndepărtare, cuantificarea și, de asemenea, sistemul de acțiune al acestor compuși.

Printre obicei, cele mai utilizate preparate sunt standard,

Printre obicei, cele mai utilizate preparate sunt standard,Extracte de plante Pygeum africanum africa de cires, Serenoa repens pitic mână copac, Saw palmeto serenoa clambering, Urticae radix originea de urzica, și așa mai departe.Utilizarea preparatelor naturale pentru sigur efectul de preț forfetar nu este recomandată. Totuși, dacă ai lumină semne de HBP și, de asemenea, intenționează să încercați un tratament diferit, consultați farmacistul sau medicul dacă la fel de bine ca un element care este potrivit pentru Tine. Doar cum să se ocupe cu prostate.Unele persoane au nevoie de multe ori au tendința de a evita subiectul de prostata, de prostata vine de la sex autoritățile, sau poate, deoarece este situat în rect.

Asta o face autoritatea pe care acesta este, probabil, mult mai bine să fi tăcut sau nu pentru a partaja. E de durată, dacă o persoană cu cancer, marirea sau inflamație, apoi oameni îndrăznesc să-și chiar cu privire la acest subiect pentru a vorbi la fel de bine ca cu medicul dumneavoastră. De prostate În timp de astăzi nu este o boală a prostatei doar o problemă de bărbați mai în vârstă, bolnavi puteți deja chiar de la o vârstă fragedă.Inițial indicatori de extindere de prostată apar la microscop pentru unele třicetiletých băieți. Următoarea etapă este pohmatové marirea prostatei. Șaizeci la sută dintre bărbați, după vârsta de patruzeci de ani au o mai mare prostatei contemporane de lipsa de cunoștințe precum și uita!

Și, de asemenea, cincizeci la sută dintre ei nu apar nici un fel de probleme. Încă o mai mare prostata este cu siguranta o stare anormală, nu există nici un motiv pentru a prostatei în vârstă a încetat să funcționeze. Ca o chestiune de fapt, este normal ca prostata să aibă grijă, astfel încât, în scopul de a rămâne sănătos și echilibrat. Pentru a face acest lucru, utilizați tantrajóga pentru bărbați, cerb taositické exerciții, în plus, plante precum și masaj de prostata.Prostata reglementează viața sexuală a unui bărbat. Prostata este compus din cincizeci de puțin precum și moi, netede musculatura. Prostata este închis într-o instanță. Situat în pelvis, sub vezica urinară și înconjoară uretra. Vizualizati-o ca un nebun, care a rămas pe pelvis, pe baraj. O funcție principală este formarea de punctul culminant.