Diploma Supliment traduceri oficiale ale ambelor probe direct,

0
437

De obicei durată de ani sunt planificate pentru absolventii de programe de master,

De obicei durată de ani sunt planificate pentru absolventii de programe de master,Precum și se concentreze asupra independente inovatoare sarcină în studiu, de avansare sau de creație de doctorat studiul este completat de o varietate de stat de doctorat evaluări, precum și de prezentare publică precum și susținerea finală a tezei (argumentare), care se bazează pe exclusivă, eliberate sau acceptate pentru publicare, de locuri de muncă.

CEREREA DE NOSTRIFICARE SUNT DE LA 1. 9. 2016 ACUZAT dacă cererea este pentru recunoașterea internațională a învățământului superior și, de asemenea, certificarea în conformitate cu articolul 89 din legea de mai sus colegii, a depus un public secundar, cules de un public școală secundară, în conformitate cu prevederile alin. 2 § 90a costuri legate de procedurile privind cererea de recunoaștere de externe facultate și de calificare, care este de 3 000 Czk. Costul este de veniturile publice senior high school, plătit pe contul ei.

Dacă pe parcursul tratamentului este dezvoltat de faptul că rectorul nu este semnificativ calificat pentru a selecta cere recunoașterea internațională a învățământului superior, ca un exemplu, că marea BRITANIE nu se produce un nivel comparabil program, o taxă de Czk 3.000 de solicitant nu este taxat la fel de bine ca și în situația de decontare, în contul universității va fi întors înapoi te retragi cererea de tratament pentru o problemă în aplicația, că reclamanta, de asemenea.

După invita nu scapa de frecvent e vorba de lipsa de susținere înregistrări

După invita nu scapa de frecvent e vorba de lipsa de susținere înregistrăriRelevante pentru analiza cererii, nu este motivul pentru taxa de returnare refuzul cererii din cauza prezenței de diferențe substanțiale între porovnávanými programe de cercetare nu face candidatul dreptul la o rambursare a taxei. inițială sau acreditat oficial duplicat de o diplomă, sau o evidență corespunzătoare a cauza de finalizare a studiilor de cercetare furnizate de către un colegiu internațional în mod formal o copie certificată de pe declarația trecut evaluări sau suplimentul la diplomă așa-numita.

în limba cehă traducere nu este necesară în cazul în care documentul original este în limba engleză putere de avocat, în cazul în care candidatul este reprezentat de o/și reprezentantul modelul de putere maximă vă recomandăm în cerere sau în finaliza au capacitatea de a sugera telefon/ e-mail, apel la agent senior de liceu ar putea suna pentru detalii suplimentare, de exemplu la nivel de program căutat organizația autorizată să furnizeze facultate sau descris informații privind conținutul mai mare de cercetări acolo unde este adecvat, decizia cu privire la refugiați condiție, în cazul în care solicită recunoașterea persoanei, care a fost recunoscut ca având acest statut în toate națiunile, cu excepția republicii slovace.

Pe baza de scurt articolul  acord între guvernul federal al republicii

Pe baza de scurt articolul  acord între guvernul federal al republiciiCehe și guvernul republicii slovace cu privire la comun de recunoaștere a echivalenței actelor de studii emise în republica cehă și republica slovacă Ministerul afacerilor externe observa nu. 33/2001 Coll. m. p. se referă la diplomele eliberate în republica slovacă privind regiune a republicii cehe fără o confirmare suplimentară (de recunoaștere), de exemplu, că în cazul slovacă diplome nu sunt emise orice decizie sau certificat de echivalență.

Din Afganistan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Moldova, Polonia, Slovenia, Tadjikistan și Turkmenistan candidați recunoscută de MINISTERUL educației și învățării, de la diferite alte state, la colegiile publice, care executa exact identice sau comparabile program de studii. Pentru follow-up, precum și studii de doctorat solicitantul va trimite dovada de echivalare de studii nostrificare de licență sau master cel târziu până la sfârșitul lunii septembrie. Decizia privind admiterea la cercetare vor primi până la după depunerea lucrării și, de asemenea, pot după aceea să fie pentru a studia scris. Recunoașterea internațională a învățământului superior de bază nostrificare.